Aankoop makelaar

Bij de aankoop van een woning of appartement komt veel emotie kijken en daarom is het verstandig om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Bij HouseHunting Krimpenerwaard/Capelle bent u aan het juiste adres. Want het is namelijk onze ervaring dat wanneer u enthousiast bent over een huis, het erg lastig is om ook nog rationeel te handelen. En daar kunnen wij u goed bij helpen als ervaren aankoopmakelaars.

Onze aankoopbegeleiding gebeurt via een stappenplan welke wij tijdens een kennismakingsgesprek met u doornemen. Eerst worden uw woonwensen in kaart gebracht daarna volgen – in overleg met u – de bezichtigingen van de huizen, een bezichtigingsverslag van uw gewenste huis met hierin onze bevindingen en ons advies. Mocht dit advies u passen dan volgen de onderhandelingen en bij een gewenst resultaat zullen wij alle juridische documenten toelichten, samen met u ondertekenen en u verder begeleiden tot en met de afhandeling bij de notaris.

Onze courtage bestaat uit een vast basistarief van €775,- inclusief btw,.Wilt u hier meer over weten? neem contact met ons op.

Telefoon: 0180-220227

Email: hennyboers@househunting.nl 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.